Kifogyott a nyomtatóból a festékpatron, amikor plasztikai sebészt találtam

Van egy nyomtatónk itthon, akkor vásároltunk amikor a kisfiunk online oktatásban volt és egyikünk-másikunk is home office-ba kényszerült karantén és egyéb problémák miatt. Kis kapacitású, de én nagyon szeretem, gyors, precíz és nagyon szépen nyomtat. Scannelni is lehet vele.

Persze a patron mindig akkor fogy ki, amikor valami sürgős nyomtatnivaló akad, legutóbb sem volt ez másképpen. Gyorsan le is ültem a net elé, hogy rendelek, ami kell, de már akkor eldöntöttem, hogy a színesből és a feketéből is kettőt-kettőt veszek, hogy máskor ne legyen ebből probléma.

Egy budapesti plasztikai sebész honlapjáról szerettem volna az elérhetőséggel kapcsolatos információkat kinyomtatni, egy kedves barátnőmnek, aki egészségügyi gondokkal küzd. Úgy gondoltam, hogy itt ebben a rendelőben tudnak majd megoldást találni a problémájára. Visszértágulatokat szeretett volna kezeltetni a lábain. A Kelemed Plasztika széleskörű szépészeti és egészségügyi beavatkozásainak skáláján a visszértágulatok kezelése is megtalálható. Emellett végeznek mellet-, arcot-, testet- és intimrészeket érintő műtéteket is hölgyek és urak részére egyaránt.

Ez a plasztikai sebész Budapest központjában végzi a nagyműtéteket, de van praxisa Budapest egy más kerületében, és Pécsett is. Végeznek mellet-, arcot-, testet- és intim részeket érintő műtéteket is hölgyek és urak részére egyaránt. A Kelemed Plasztika Dr. kelemen Ottó plasztikai sebész főorvos irányítása alatt működik. A Főorvos Úr több, mint 38 éve tevékenykedik a sebészorvosi pályám, de plasztikai sebészet terén is negyedszázad tapasztalatával rendelkezik már. Nagy hangsúlyt fektet a folyamatos tanulásra és továbbképzésre, ezeket elsősorban nemzetközi tanfolyamokon végzi. Emellett több tudományos társaságnak is tagja, publikációk és előadások tekintetében rendkívül aktív.

Ahogyan olvasgattam a honlapot, megakadt a szemem azon, hogy pácienseit holisztikus szemléletben kezeli, szem előtt tartva a szellem, a test és a lélek egyensúlyát és az számomra rendkívül szimpatikus volt. A műétek lebonyolítását rendkívül nagy gondossággal és körültekintéssel végzi, egy jól felszerelt, modern és magas színvonalú ellátást nyújtó magánklinikát a második kerületben. A műtét utáni utógondozást is magas színvonalon zajlik, hiszen nagyon fontos, hogy a műtéti hegek megfelelően gyógyuljanak.

Manapság már nem is kell minden szépészeti vagy egyéb egészségügyi beavatkozáshoz szikéért nyúlni, hiszen rendkívül sokat fejlődött ez a terület. Az eljárások sokkal modernebbek, kíméletesebbek lettek, kevesebb mellékhatással és szövődménnyel. Főleg az fiatalító kezelésekre lett ez jellemző.

Ilyen például az úgynevezett szálas plasztika, amely az arc és a nyak bőrét hivatott megfiatalítani. Szálak behúzásával javítják a bőr minőségét, a beavatkozás több szempontból is rendkívül előnyös. Többféle típusú szál létezik, közös pozitívum bennük, hogy nagyműtét nélkül, helyi érzéstelenítésben végezhetők. Járóbeteg ellátás keretei között végezhető a szálas beavatkozás, használat biztonságos. Nincs a kezelést követően heg, komolyabb megterhelés vagy kellemetlenség. A beavatkozás egyáltalán nem időigényes, a kezelt terület nagyságától és a szálak mennyiségétől függően 30-45 perc. A gyógyulás rendkívül gyors az eredményt pedig hosszú ideig, 2-4 évig élvezhetjük.

A szálak lehetnek felszívódóak és nem felszívódóak, statikusak, avagy rugalmasak. Alkalmazási területük a szemöldök, az arcközép és a nyak. A kezelés bármely életkorban végezhető, viszont vannak olyan esetek, amikor nem javasolt. Ilyen például a nagyon vékony, és világos arcbőr, vérzékenység, daganatos, vagy autoimmun betegség. De inzulinos cukorbetegeknek vagy sokféle túlérzékenységgel küzdőknek sem javasolt ezt a fiatalító kezelést választani.

Néhány mellékhatás és szövődmény előfordulhat, de még így is a legkímélőbb arcfiatalító eljárások egyike.

Az én érdeklődésemet is felkeltette ez a plasztikai sebész Budapesten.

Úgy döntöttem el fogom kísérni a barátnőmet, amikor elmegy, hogy megbeszélje a visszérgondjai kezelésének lehetőségeit.