Florence BIO arctonik 250 ml – Florence® Biokozmetikumok

Milyen sok múlik azon, hogy mennyire sikerült szépen a címke nyomtatás, igaz?! Legalábbis szerintem mindenképpen. Ha belegondolok abba, hogy egy ismeretlen termék választásánál mi lehet a döntő, akkor az, hogy mennyire sikerül szépen a címke, ha nem is döntő, de mindenképpen jelentős befolyásoló tényező. Szóval ez mindenképpen egy olyan dolog, amit nem érdemes félvállról venni: a címke tervezése és nyomtatása ugyanis kulcsfontosságú lehet az új vásárlók megnyerését illetően. A Florence BIO arctonik 250 ml – Florence® Biokozmetikumok pedig maximálisan megfelelnek ennek a kritériumnak, tehát jócskán olyan címkéjük van, ami még engem is meg tudott nyerni, mikor új tonikot kerestem, illetve új arcápolási termékek után kajtattam az interneten.

Florence BIO arctonik 250 ml – Florence® Biokozmetikumok

Természetesen nem csak a címke volt, ami döntő volt ebben a kérdésben. Mivel egy online elérhető termékről van szó, ezért nem csak a szokásos mód állt rendelkezésre, hogy bemegyek a drogériába és a doboz hátulján találhatókat olvasom el, hanem felmentem a Florence Bio weboldalára és mindent megtaláltam a termékekről A-tól Z-ig. A florencebio.hu-n ugyanis fel van sorolva az a lista, hogy mit is tartalmaz pontosan egy-egy ilyen termék, akár a tonikról, akár a szérumról van szó. Amellett pedig, hogy a tényszerű és tételes felsorolást megtalálhatjuk, ami már önmagában is elég meggyőző, még egy olyan leírást is találhatunk, hogy mi mire jó és mi miért van benne a termékben. Ezeket az információkat összegyúrva pedig már könnyű dolgunk van annak ügyében, hogy eldöntsük, hogy valóban egy szuper termék van a kezünkben.

A Florence Bio más egyebeket is forgalmaz, mint az arctonikot, de azt is érdemes tudni róluk, hogy csupa biokozmetikumot rejt a kínálatuk, nem véletlen a szlogen sem, amivel elkezdtem ezt a cikket: Florence BIO arctonik 250 ml – Florence® Biokozmetikumok.

Ha nem csak egy elemet szeretnétek kipróbálni a termékeik közül, hanem esetleg egy teljes arcápolási szokást szeretnétek saját magatoknak megteremteni és ehhez kerestek egy teljes csomagot, akkor a florencebio.hu erre egy szuper oldal, ugyanis minden megvan, ami csak kellhet egy teljes nap végi arcápoláshoz.

A tonikot megelőzően van egy arclemosó tej, amit készítenek. A tonikot követő lépésként van egy nagyon különleges, C-vitaminos szérum, ami a bőrhibák eltüntetéséért felel. A végső lépésnek pedig van egy hidratáló krém a kínálatban, ami szintén a legjobb bio alapanyagokból tevődik össze. Szóval, ha valaki tényleg a teljes csomagot szeretné, az itt aztán megkaphatja.

A Florence BIO arctonik 250 ml – Florence® Biokozmetikumok mindenképpen jó választást jelentenek és bár nem azért, mert szép a címkéjük, de ha a virtuális polcon elétek kerül, akkor azt hiszem, ti is meggyőződhettek majd róla.