A minőségen sosem szabad spórolni

Számomra mindig fontos volt, hogy ha bármilyen gépet veszek, az jó minőségű legyen, akár csak egy kis kézi tejhabosítóról, akár egy nyomtatóról beszélünk. Amikor a régi nyomtatónk elromlott, szerettem volna beruházni egy drágább, de időtálló darabba, ami némi keresgélés után sikerült is. A férjemmel mi azt az elvet valljuk, hogy inkább kicsit több pénzt gyűjtögessünk, de akkor az az adott dolog tényleg legyen nagyon jó, és szolgáljon ki minket hosszú ideig. Ugyanígy vagyunk a cukrászdánkkal és a benne található gépekkel is. Már a nyitáskor tudtuk, hogy itt sok múlik a befektetett pénzen, nem szabad a legfontosabb dolgokon spórolnunk, mint mondjuk a fagyigép, ami egy cukrászdának központi eleme.

Szerencsére nem kellett sokat törnünk a fejünket, mert rátaláltunk a Dealer – Gastro & Ice Dealer weboldalára, ahol professzionális minőségű ipari gépeket forgalmaznak. Mint említettem, nagyon fontos nekünk a megbízhatóság és a minőség a férjemmel, nincs ez másképp a cégekkel kapcsolatban sem. Lényeges volt, hogy lekövethető legyen a cég tevékenysége, akiknek a pénzüket szeretnénk „otthagyni”. Emiatt nem kellett aggódnunk a Dealer – Gastro & Ice Dealer esetében, mert a vállalkozás olasz minőségi kis- és nagykereskedelmi gépekkel foglalkozik, valamint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, ami azért szerintem nem kevés. A nagykonyhai gépek mellett a cukrászati gépeknek van külön bemutatóterme, aminek én nagyon örültem, mert szeretem a termékeket megnézni azelőtt, hogy megvásárolom őket. Szerintem a mi esetünkben ez különösen érthető, hiszen egy ilyen cukrászati gép nem két forintba kerül.

Árulnak mind használt, mind új gépeket, de mondtam a férjemnek, hogy fektessünk be egy újba, ha mód van rá, az pedig biztosan nagyon hosszú ideig ki fog bennünket szolgálni. Kicsit aggódtam, de szerencsére egyetértett velem. Végül egy Orion New Ice Cube 18 tégelyes fagylaltvitrinre esett a választásunk, aminek ugyan borsos volt az ára, de úgy voltunk vele, hogy biztosan meg fog térülni. Láttuk, hogy van rá 2 év garancia, így nem is gondolkodtunk tovább sokat rajta. A következő dolog volt, hogy kiderítsük, hogy zajlik a kiszállítás, hiszen egy elég nagyméretű gépről volt szó. azt olvastam az rdealer.hu oldalán, hogy meg lehet oldani a kiszállítást is, csak annyi a dolgunk, hogy felvesszük a kapcsolatot a cég kollégáival, és ők tájékoztatnak minket pontosan a kiszállítás feltételeiről.

A Dealer – Gastro & Ice Dealer – nek van egy blogja is, ahol szerintem nagyon érdekes cikkeket lehet olvasni minden gasztronómiával kapcsolatos témában. Nyilván elsősorban ezek azoknak érdekesek, akik ebben a világban mozognak. Háromféle kategóriát láttam, az első a gyártók bemutatása, a második a termékek bemutatása, a harmadik pedig a tippek, trükkök voltak. Nekem ez utóbbi keltette fel a figyelmem, úgyhogy rá is kattintottam, hátha olvasok valami érdekeset. Itt kidobott egy hasznos cikket az ipari mosogatógépekkel kapcsolatban, hogy mire is kell odafigyelni, ha egy ilyen gépet szeretnénk vásárolni.

Ha szeretnénk felvenni a kapcsolatot a céggel, azt is megtehetjük a weboldalukon keresztül. A kapcsolat fülre kell kattintani, ahol meg kell adni a nevünket, az e-mail címünket, a telefonszámunkat, az üzenet tárgyát, és van még az üzenet rubrika, ahová azt írhatjuk, amit meg szeretnénk tudni. Mi a férjemmel úgy döntöttünk, hogy adunk egy lehetőséget a Dealer – Gastro & Ice Dealer-nek az oldalukon olvasottak alapján, és egyáltalán nem bántuk meg, nagyon meg voltunk velük elégedve.