Van tökéletes ipari porszívó bérlési lehetőség Budapesten

Jó ideig egy nyomtatással foglalkozó üzletben dolgoztam: ugyan nem volt különösebben változatos, de én szerettem csinálni, sok érdekes emberrel ismerkedhettem meg és igazából különösebben megterhelőnek sem volt mondható. A szép az egészben az volt, hogy egy barátnőm munkahelyéhez és lakhelyéhez közel is volt a nyomtatószalon, így hát nem is habozott, ahogy ideje engedte, beugrott hozzám és beszélgethettünk, ilyenkor igazából szinte minden a terítékre került… Egy ilyen alkalommal elmondta, hogy egy ismerősének keresnek épp ipari porszívó bérlést, Budapesten.

Mivel az időnkből igazából kitelt, rögtön el is kezdtem játszani a kulcsszavakkal, mígnem az ipari porszívó bérlés budapest szavakkal keresve rátaláltunk a Greenway Kft-re, ahol nem csak, hogy volt lehetőség ipari porszívó bérlésére, de számomra, nem szakmabelinek is hihetetlenül jónak tűnő feltételeket is kínáltak. Nem mondhatnám, hogy értettem volna hozzá, de azért a cég által az alkalmazottaknak biztosított oktatás, a heti karbantartás nagyon jó ajánlatnak tűnt. Ezen felül a bérlési időn belül is lehetőséget adtak a gép vagy gépek cseréjére, ha a bérlő rájön, hogy valamiért mégis más típusra van szüksége, akkor ez is teljesen díjmentesen megoldható.

És persze: ami elromolhat, az általában el is romlik, de a Greenwaynél még erre is teljesen bérlőbarát módon gondoltak: a szervizelést garantáltan 24 órán belül, teljesen díjtalanul, bármi járulékos költség nélkül vállalják, ami azért szintén nagy könnyebbségnek tűnt.

Mint később kiderült, az én találatom lett a befutó és barátnőm ismerőse azóta tőlük bérli a szükséges ipari porszívót a legnagyobb örömére, olyannyira, hogy azóta is szinte örömódákat zeng róluk és mindenkinek őket ajánlja.

ipari porszívó bérlés budapest