Vállalkozásod van? Itt egy tipp a spóroláshoz

Mióta a patron és toner eladáson és kiszállításon túl szervizelést is vállalunk, azóta jönnek-mennek állandóan a munkatársaink. Többé már nem a székhelyünkön bonyolódik a tevékenységünk 80%-a, és azon kívül a maradék 20%, hanem az arány megfordult. Vállalkozásunk életében megtanultuk, hogy rengeteg pénz tud elfolyni különböző csatornákon, ha nem vagyunk maximalisták. Na, és miben tudtunk spórolni, és mit tudunk ajánlani a tapasztalatunk okán? Mondjuk az autók lízingre és más költségeire költött összegek területén belül? A flottakezeles.hu ad tippeket!

Ha több autónk is van (nem annyi, mint egy multinak, de a néhánytól az ötvennél kevesebbig bármennyi), azokkal sokat lehet lefaragni a költségekből. Iménti oldal világosított fel minket a leírásaikkal, hogy rengeteg pénz éghet el a szervizelésnél, a nem megfelelő biztosításokkal, a könyvelő sem mindig a mi érdekünket nézi, hanem a saját maga minél kevesebb munkáját, és az energiaráfordítás nélküli megúszást. Magyarán, ha profikra bízzuk, hogy intézzék az autóink ügyeit, sok pénzt takaríthatunk meg. A flottakezeles.hu-nál különféle csomagok vannak erre. Autók lízingre, hitelre, és egyebek, nagyon széles a palettája, amiben besegíthetnek.

autók lízingre

A különféle csomagokban különféle mennyiségű dolgot adhatunk át nekik. Ha nagyobb a flottánk, olyanokat is, mint az autók hozása-vitele, csereautó intézése, ha arra van szükség, stb. De nem kell rögtön leszerződnünk velük, ha még csak tájékozódni szeretnénk. Kattintsunk rájuk és látni fogjuk, hogy rengeteg dologban felvilágosítanak. Aztán, érdemes feliratkozni az ingyenes levélcsomagjukra, melyben még több tippet-trükköt juttatnak el hozzánk.

Mondjuk már a blogjuk is sok okosságot tartalmaz. Írnak a hibrid-éra járműveiről, határbiztosításról, a céges kerékpárok lehetőségeiről, a dráguló benziről… Mindenben egy szuper website!