Új nyomtató után jöhet már az új állás is

Néhány hétig tartott az a folyamat, hogy egy olyan új nyomtatót kerestem magamnak, ami helyettesítheti az öreg és megbízhatatlan masinámat. Azonban mivel az online tanulás és a home office miatt sokat használtam a nyomtatónkat, a továbbiakra sem akartam egy olcsó, rossz minőségű eszközt választani. Végül az egyik közeli üzletben sikerült megtalálnom az ideális nyomtatót az otthoni irodám számára. A kiválasztott modell megbízható és gyors, és a legfontosabb számomra, hogy a nyomtatás minősége nagyon jó. Ez a nyomtató segít abban, hogy pillanatok alatt színes dokumentumokat és akár fényképeket is nyomtassak otthonomban. Az új nyomtatóm ráadásul vezeték nélküli kapcsolattal is rendelkezik, így könnyen csatlakoztatható a wifihez, és bárhonnan nyomtathatok a lakásomból.

Ami erről beugrott, az egy iskolaszövetkezet weboldala, amit szintén otthonról, kényelmesen lehet elérni. A TopiWork Iskolaszövetkezet – Diákmunka fronton sok izgalmas lehetőséget kínál a weboldalra látogatók számára: iparáganként kategóriába sorolva tekinthetőek meg a különféle állások. Csak hogy néhányat említsek: műszaki állások, IT, fizikai munka… A heti ráérés és a bérezés is meg van adva a hirdetéseknél. A TopiWork Iskolaszövetkezet – Diákmunka szempontjából tehát a maximális lehetőséget megadja ahhoz, hogy kötelezettségeid mellett el tudj helyezkedni rugalmas időbeosztásban, akár részmunkaidőben, kedvező feltételek mellett. A TopiWork Iskolaszövetkezet – Diákmunka ajánlatok mellett még arra is kifejezetten ügyelt a honlapon, hogy a személyes találkozás hiánya miatt megfelelően, körültekintően tájékoztassa azokat, akik érdeklődnek a munkalehetőségek iránt. Például kifejezetten a jelentkezéssel és a kiválasztással kapcsolatos például az a néhány bejegyzés, amit a blog felületükön találsz. Ezek rövid, de információban gazdag és érdekes olvasmányok – leginkább azok számára lehet igazán hasznos, akik még viszonylag kezdők a munka világában, és jól jön nekik néhány tipp például a motivációs levél megírásához, vagy azzal kapcsolatban, hogy mire érdemes figyelni a felkészültség mellett egy személyes interjún.

TopiWork Iskolaszövetkezet – Diákmunka

Az előző gondolatmenetet folytatva, a “Hallgatóknak” menüpontban is csupa segítség várja az embert. Legelőször az általános tájékoztatót érdemes elolvasni, ahol tulajdonképpen rövid bemutatkozást olvashatunk a szövetkezet részéről. A következő almenüből pedig a munkavállalás lépéseit ismerhetjük meg, tulajdonképpen leírja a teljes folyamatot néhány rövid pontba szedve. Ha ezután még mindig van olyan kérdés, amire nem kaptunk volna választ, akkor érdemes lehet a gyakran ismételt kérdések felületet átfutni, mert tényleg mindenre kitérnek egy helyen.