Sokat kell rohangálnom a munkahelyemen

Egy nyomtatónál dolgozom, ami egy meglehetősen frekventált helyen helyezkedik el. A közelben egy egyetem van, és emiatt sok diák is jár hozzánk nyomtatni.

Vannak önkiszolgáló nyomtatógépeink, de ennek ellenére sokan kérnek segítséget, ami azzal jár, hogy ide-oda kell rohangálni.

Mondanom sem kell, egy ilyen munkához szörnyen fontos lenne egy kényelmes cipő. Sajnos ezt számomra elég nehéz megtalálni, mert nagy a lábméretem, amire sok üzlet egyszerűen nincs felkészülve.

Azóta szerencsére már rátaláltam orias-shop.hu weboldalára, ahol gondoltak olyanokra is, mint én. Itt aztán mindenféle cipő, ruha és kiegészítő található. Érződik, hogy a termékek kiválasztásánál a lehető legalaposabb munkát végezték, aminek köszönhetően nehezen tudom elképzelni, hogy valaki ne találná meg itt azt, amit keres.

Engem természetesen a nagyméretű férfi cipő kategória érdekelt. Találni szerettem volna egy olyan lábbelit, ami kényelmet biztosít számomra a munkahelyen történő egész napos rohanásban.

Szeretem, mikor egy webshopot úgy állítanak össze, hogy leegyszerűsítse a vásárlók dolgát. Gondolok itt elsősorban a weblap szűrőjére, ami a jobb oldalon található.

Az én lábam például 49-es, és a szűrőnél csak annyi a dolgom, hogy kipipálom ezt a lábméretet. Nem valami bonyolult, igaz? Lehetőség van színek és márkák szerint is válogatni. Csak néhány márka a lehetőségek közül: Adidas, Dorko, Pegada vagy Skechers.

Szóval nagyméretű férfi cipőkből bőven van itt választék!

Maga a vásárlási folyamat meglehetősen egyszerű volt, és semmilyen nehézségbe nem ütköztem. Az külön szimpatikus, hogy nem volt feltétel a regisztráció ahhoz, hogy rendelhessek.

Pár nap múlva meg is érkeztek a cipők. Szinte alig bírtam elhinni, hogy ennyire kényelmesek. Mintha rajtam sem lettek volna.