Papírra nyomtatott egyedi esküvői meghívó

Sok mindent online intézünk manapság, és sokszor bosszankodunk azon, hogy hivatalokban mennyi fa kivágását igényli a bürokrácia, de vannak olyan szegletei az életnek, ahol igenis ragaszkodunk a papírra nyomtatáshoz, és ez így van jól. Szeretjük kézbe fogni a gyermekünk oklevelét, a házassági anyakönyvi kivonatunkat, és mindezt megelőzően az esküvő meghívóját, amire egyedi grafika és szöveg készíthető egy jó nyomtatóval.

A meghívón kívül fontos, hogy a ceremóniamester is egyedi legyen, de ne keltsen feltűnést, viszont legyen önbizalma, tapasztalata és jól kommunikáljon az emberekkel. Katát pontosan ilyennek ismertük meg barátaink lagziján, ahol először meglepődtünk, hogy női ceremóniamester van, de nagyon hamar megkedveltük! Végig ügyelt arra, hogy mindig tudjuk mikor hova kell mennünk, mit kell csinálnunk, pörgette a csoportos fotózást, felkonferálta a beszédeket, csokordobást, nyitótáncot, és egy igazán különleges játékot is levezényelt. Ez a párról szólt, de nem a zavarba ejtő módon, hanem kedvesen, viccesen, miközben új dolgokat tudtunk meg mindannyian az újdonsült férjről és feleségről! A játékot végül az egyik tanú nyerte, aki nagyon büszke volt a teljesítményére…

Éjjel viszont, amikor kicsit kiürült a táncparkett, egy táncversenyt vezényelt le Kata, ahol a lányok a fiúk ellen táncoltak különböző dalokra, több körben, és ez nagyon jól felpörgette a bulit és a jó hangulat kitartott egészen hajnal négyig! Az egész lagzi nagyon emlékezetes volt, de leginkább a nyomtatott, kézbefogható meghívó és kétségkívül a profi esküvői ceremóniamester!