Nem sokáig maradtunk fűtés nélkül az irodában

Nemrégiben egy baráti társaságban felmerült, hogy ki milyen szerelőt talál, illetve nem talál. A nem talál az elterjedtebb, így meg kell becsülni és jegyezni azt, ha valaki jó szakembert talál. Én megtaláltam nem is olyan régen, és azóta is ajánlom mindenkinek ezt a céget. Ők a vizgazfutesszerelo24.hu.

A dolog akkor kezdődött, mikor egy pár hete délelőtt a nyomtatópatronokat ellenőriztem az irodában, hogy mikor és milyenre lesz szükség a közeljövőben. Szeretek előre betárazni, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen megrendelni. Ekkor szóltak a kollégák, hogy valami történt a fűtéssel. A patronok így vártak, nekiálltam fűtésszerelőt keresni.

Fontos volt, hogy olyat találjak, akik hamar kijönnek, jó munkát végeznek és megbízhatók. A férjem tanácsára kerestem fel a vizgazfutesszerelo24.hu-t. A fűtés szerelés sürgős volt, ezért fel is hívtam őket azonnal. Nagyon szimpatikus volt számomra, hogy 24 órás ügyeleti szolgálatban vannak, hogy ha például olyan dolog történik, mint egy csőtörés, akkor sürgősen a helyszínre tudnak érkezni. Akár egy órán belül, ami tényleg ritkaság a mai világban. Az is szimpatikus volt, hogy több mint harminc éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, szerintem manapság nehéz ilyen szakembereket találni. Szóval a megadott telefonszámot felhívtam és nagyjából vázoltam a problémát.

A fűtés szerelés mellett víz-, gázszerelési munkákat is végeznek, legyen szó akár javításról, akár kiépítésről. Vagy épp karbantartásról. A kapott szolgáltatással meg voltunk elégedve, hamar megérkeztek és elhárították a hibát, azóta én is jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki fűtés szerelés témában érdeklődik.