Így dolgozom egy Holland futárcégnél

Hollandiában sikerült elhelyezkednem egy futárcég dolgozójaként. Itt több feltételnek is meg kellett felelnem, de a legfontosabb, hogy legyen egy saját és megbízható motorom.

Legutóbb valami hiper-szuper nyomtatót kellett elszállítanom egy irodába, ami nagyon könnyű és kicsi volt. Ebben a nyomtatóban az volt az érdekes, hogy sürgős szállítmány volt, így elsőbbséget élvezett. Fogalmam sincs, hogy miért lehet egy nyomtatóra sürgősen szükség, de hát ők tudják. A nyomtató dobozán látható kép is azt sugallta, hogy ez egy különleges gép.

https://www.motortire.hu

Említettem, hogy saját motorral dolgozom külföldön, azonban a gumicseréket mindig Magyarországon intézem el a https://www.motortire.hu csapatánál. Érdemes miattuk sokat utazni, mert náluk nem csak a legjobb abroncsokat vásárolhatom meg a gépem számára, de még profin és gyorsan fel is szerelik azokat.

A motorgumik megrendelését mindig csak a weboldalukon intézhetjük el, de az annyira gyors és egyszerű, hogy más módokra semmi szükség.

Miután kiválasztottam a megfelelő gumikat már csak meg kell adnom, hogy ott helyben szeretném majd átvenni tőlük. Egyébként Magyarországon belül kérhetjük azt is, hogy szállítsák házhoz a megrendelt árucikkeket, amit egy megbízható szállítópartnerük fog elintézni. A szállításnak a költsége kétezer forint. Ez egy nyilvánvalóan kényelmes megoldás, de így magunknak kell elintézni a gumiknak a felszerelését.

A https://www.motortire.hu weboldala egy rendkívül logikus és áttekinthető felépítéssel rendelkezik. Aki első alkalommal látogat el ide, az is rögvest át fogja látni az egészet. Itt ténylegesen elég néhány egérkattintás ahhoz, hogy megtaláljuk pontosan azt az abroncsot, ami nekünk és a motorunknak is megfelelő.

Én már az összes motoros ismerősömnél ajánlottam a https://www.motortire.hu-t, és eddig mindegyikük megköszönte ezt nekem, ami nem lehet véletlen.