Hasznos tippeket hallottam nyomtatás közben

Egy irodaházban dolgoztam tavaly nyáron diákmelósként. Én és egy idősebb lány osztoztunk ezen a munkán, és főleg nyomtatnunk kellett, naponta akár több száz oldalt is, majd összetűzni őket. Utólag megbántam, mert nemcsak a fizetés volt elkeserítően alacsony, de a beosztás is szörnyű volt, így nem tudtam elmenni a barátaimmal nyaralni – se pénzben, se időben nem tudtam megengedni magamnak.

Szeretem a dolgok jó oldalát nézni, úgyhogy két jó emléket mégis ki tudok emelni ezzel az állással kapcsolatban. Az első az, hogy a rengeteg nyomtatás miatt gyakran megesett, hogy nekem kellett patront cserélni, amit előtte sosem tudtam, hogy hogyan kell. Mondhatjuk tehát, hogy új dolgokat tanultam a diákmunkám közben. Tanultam egy sokkal érdekesebbet is: egy középkorú kolléganőm, Maris ugyanis a szárnyai alá vett, és az ebédszünetben mindig leültetett maga mellé, hogy tanítson valamit nekem a felnőtt nők életéről.

Így történt, hogy tavaly nyáron megtanultam az örök fiatalság kulcsát, ami nem más, mint a Laumar InstanTENSE Plus arcszérum. Maris azt mesélte nekem, hogy akkoriban minden kenceficét (az ő szavai, nem az enyémek) felkent az arcára, abban reménykedve, hogy valamelyik majd csak hat. Csakhogy a legtöbb krém, amelyik ránctalanítást ígér, nem valami hatásos, úgyhogy sok időt és pénzt pazarol az ember lánya, mire talál egy megfelelő szérumot. Mint mikor randizni akar.

Visszatérve, a Laumar InstanTENSE Plus Maris szerint három perc alatt megfiatalít bárkit, hiszen kisimítja a ráncokat és feszesíti a bőrt a szem és az ajkak környékén, ahol először megjelennek a barázdák. Ő már három éve minden nap használja, és elmondása szerint hosszú távon kevésbé is ráncosodik – ahogy megnéztem az arcát, ez tényleg így van, és nincsenek sötét karikái sem.

Maris a lelkemre kötötte, hogy amint elkezdem az öregedés legkisebb jeleit is látni magamon, rendeljek én is a Laumar InstanTENSE Plusból, mert ez a legjobb szérum a sima bőr eléréséhez. Az egyik ebédszünetben lejátszott nekem egy videót, ahol meg is mutatták egy hölgyön a szérum működését, és nekem leesett az állam. Három perc elteltével tényleg elhalványultak a ráncai a videón szereplő nőnek! Emellett képeket, értékeléseket is láttam, de engem már a videó is meggyőzött önmagában.

Maris azt is elmesélte, hogy ő azért szereti ezt az arcszérumot, mert ingyenes kiszállítással tudja rendelni otthonra, de ha zsúfolt hete van, és nem tud futárt fogadni, egyszerűen egy gyógyszertárból is meg tudja venni. Ráadásul a kedves ex-kolléganőm vegán, ezért kiemelkedően fontos volt neki, hogy olyan szépségápolási termékeket, márkákat támogasson a pénzével, akik csak és kizárólag állati tesztelés nélkül készítik a termékeiket.

Én alapvetően biológiával és kémiával foglalkozom, úgyhogy természetesen az is érdekelt, hogy milyen hatóanyagok váltják ki ezt a gyors, szemmel látható hatást. Az instantense weboldaláról azt tudtuk meg Marissal, hogy peptideknek, növényi kivonatoknak, agyagásványoknak és hialuronsavnak köszönhető az eredmény, melyek jó feszesítő- és hidratáló anyagok.

Arra is jó tippeket olvastunk az oldalon, hogy hogyan kell a szérumot a mindennapokban alkalmazni, például hogy hogyan kell felvinni, meddig kell várni a beszívódásra, hogyan és mivel sminkelhetünk a kezelt bőrfelületre, és hogyan lehet minél pontosabban belőni a mennyiséget. Egy tubus általában két hónapra elég a weboldal szerint, ha minden nap használjuk, így még az ára sem olyan drága.

Emiatt azonban nem kell aggódni egyébként sem: akik nincsenek megelégedve a Laumar InstanTENSE Plus szérummal, azok visszaküldhetik harminc napon belül, ugyanis pénzvisszafizetési garanciát vállalnak rá. Mondtam is Marisnak, hogy nem csodálom, hogy náluk vásárolt: hiszen így nem veszít pénzt, ha mégse tetszett volna neki a szérum. Én sajnos nagyon sok pénzt dobtam ki olyan krémekre vagy sminkeszközökre, amik később nem váltak be, és sose találkoztam még ilyen lehetőséggel, pedig örültem volna neki. Ezért én is úgy gondolom, hogy ez egy megbízható cég, akiktől érdemes rendelni.

Meg is ígértem Marisnak, hogy nem fogom elfelejteni az örök fiatalság titkát, amit azon a nyáron megtanított nekem.