A székhelyszolgáltató után jöhetett a jó nyomtató megvásárlása

Jó pár éve még ismeretlen fogalom volt a székhelyszolgáltatás, ma pedig egyre elterjedtebb. Amikor megalapítottam a cégemet, számomra egyértelmű volt, hogy keresek egy jó székhelyszolgáltatót, hisz egyszemélyes vállalkozásként se időm, se kapacitásom nem lett volna ahhoz, amit most a székhelyszolgáltató nyújt nekem. De hogy miről is van szó pontosan?

A szekhelyszolgaltatas24.hu minden kérdésre választ ad, sőt, itt a kedvező árakkal is találkozhatunk. Elöljáróban talán annyit, hogy hat hónapra 29.900 forintért nyújtanak székhelyszolgáltatást Budapesten, iparűzési adómentes helyen pedig 39.900 forintért, ezekhez hozzájön még az ÁFA és egy hónap ajándék. A kedvcsináló után pedig nézzük is meg, hogy mit takar ez a szolgáltatás.

székhelyszolgáltatás

Sok esetben találkoztam olyan dologgal az interneten és nyilván nem én vagyok az egyetlen, hogy olyat láttam, ami túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen. Nos, ez az ajánlat nagyon szép, és igaz is. Törvényes, legális és bizony, jól olvasták, az iparűzési adót is elfelejthetjük adott esetben. Hogy ez hogy lehetséges?

A szekhelyszolgaltatas24.hu-n keresztül minden információt megtalálnak a témáról. Amikor ellátogattam erre a honlapra, engem is leginkább az iparűzési adómentesség érdekelt, ekkor találkoztam a webes felületen az Újlengyel táblával. Ez Pest megyében az egyik olyan település, ahol nincs iparűzési adó. Nem véletlen, hogy egyre több cég helyezi ide székhelyét. De ugyanígy népszerű a budapesti székhelyszolgáltatás is.

Nézzük is meg alaposabban, hogy mit is kínál a szekhelyszolgaltatas24.hu. Először is az érkező leveleket átveszik, így nem szükséges irodát fenntartanunk, alkalmazottat fizetnünk azért, hogy átvegye a leveleket. Vagy dolgunk végeztével nem szükséges a postán sorba állni, hogy a hosszú, fárasztó munkanap után mi vegyük át hivatalos leveleinket. Egyszemélyes vállalkozásként bár sokat tartózkodom a kis műhelyemben, azért nem mindig vagyok ott és igencsak bosszantana, ha a hosszú nap után még mehetnék a postára is. Ezért is választottam a székhelyszolgáltatás.

Nos, a szekhelyszolgaltatas24.hu-nál a leveleket beszkennelik, majd továbbítják e-mailben és postán is. Az e-mail nagyon jó szerintem, mert így biztosan nem fog elveszni a levél. Aztán ha valamilyen hatósági ügy kerülne terítékre, akkor biztosítanak tárgyalót is hozzá, fogadják a hatóságokat. A szabályokat betartva pedig a közterületről jól látható helyen el is helyezik a cégtáblánkat a székhelyen, ami egyébként kötelező és a hatóság sokszor emiatt bírságol. A szekhelyszolgaltatas24.hu egy igazán megbízható cég, érdemes őket felkeresni, hisz profi szolgáltatást nyújtanak kedvező árakon.