A papír azért még nem tűnt el teljesen

A papír használata már maga mögött hagyta a fénykorát, és emiatt sokan megkérdőjelezik a nyomtatók létjogosultságát is. Én azért úgy gondolom, hogy ez még meglehetősen korai lenne, hiszen az én háztartásomban is van egy nyomtató, mert azért sokszor szükségem van még rá, és semmi kedvem fénymásoló üzletekbe rohangálni.

Miért is kell nekem a nyomtató? Például mikor elektronikusan kapok egy szerződést, amit alá kell írnom, akkor jól jön az otthoni nyomtató. A kinyomtatott szerződést csak kitöltöm, aláírom és szkennelem.

Sokszor az egyetemi tanulmányaim miatt is igen hasznos tud lenni egy ilyen berendezés. Szeretek éjszaka, lefekvés előtt tanulni, amit az ágyból kényelmesem megtehetek a kinyomtatott tananyaggal.

A nyomtatóm meglehetősen egyszerű, de nem is használom olyan dolgokra, ami megkövetelné a minőséget.

Például a fotók kinyomtatásához már minőségi gépre van szükség, amivel a selfiegep.hu csapata is tökéletesen tisztában van.  Ezért a fotóautomata budapest szolgáltatásuk keretében egy olyan fényképezésre alkalmas berendezést rendelhetünk, aminek a belsejében egy magas szintű nyomtató is helyet kapott.

Persze a készülék igazi lelke maga a fényképezőgép. Ebben a tekintetben is törekedtek a lehető legmagasabb kvalitásra, hiszen ez egy tükörreflexes elven működő fotógépről beszélhetünk. Ezekkel a típusokkal igazán csodálatos képek elkészítésére van lehetőségünk.

A teljesség kedvéért szeretnék beszélni a vakuról is. Mivel ezt a gépet általában különböző rendezvényekre és bulikra szokták kibérelni, sokszor előfordul, hogy sötétebb fényviszonyok között kell a képeket elkészíteni. Ezért fontos az, hogy ez a vaku olyan minőségű legyen, ami egy stúdióban is megfelel.

A selfiegep.hu weboldalra fellátogatva könnyedén megtalálhatunk minden információt a budapesti fotóautomata szolgáltatásukról. Itt láthatjuk az árakat is, melyek az ünnepnapokra, a hétvégékre és a hétköznapokra is érvényesek.

Egyedül a szilveszteri ünnep a kivétel, mert arra egyedi árajánlatok az érvényesek. Ezzel kapcsolatban érdemes felkeresni a szolgáltatót, melyet több platformon is megtehetünk. Ezeket az elérhetőségeket szintén megtaláljuk a weblapjukon.

Egy ilyen berendezésnek két funkciója van: egyrészt fokozza egy estének a hangulatát, másrészt pedig kiváló ajándék is a vendégeknek.

A résztvevőknek semmit nem kell várniuk az elkészült képekre, ugyanis ez az automata azonnal kinyomtatja azokat számukra. Ott rögtön kézbe kaphatják őket, melyek kiváló emlékek lesznek számukra az eseményről.

Mi van akkor, ha valakik szeretnék ezeket a képeket az interneten is megosztani? Pontosan miattuk van az, hogy a gép digitálisan is el elraktározza az összes képet, melyeket később meg is kapnak majd a megrendelők. Úgy tűnik, hogy itt tényleg mindenre gondoltak.

A maximálisan készíthető fotók számszerűleg nincsenek meghatározva. Bármennyi készülhet belőlük a bérlés ideje alatt. A bérlési idő eltérő lehet, így a hosszabb és a rövidebb rendezvényekhez is megtalálhatjuk a megfelelő időtartamot.