A nyomtatópatronoktól a sokoldalú rágókáig

A barátnőimmel olykor összejövünk egy hosszabb kávézásra, ebédre vagy vacsorára. Ilyenkor persze mindenkiből ömlik a szó, hisz általában ezek a találkozások ritkák. Persze mindenkit érdekel, hogy mi van a másikkal, hogy hogy áll az életben, hiszen az egyetem óta eléggé szétszéledtünk. Vannak, akik karrierjüket építik, mások más kisbabájukkal vannak otthon, és a munkába most visszatérők is vagyunk egy páran.

A lényeg, hogy ilyenkor aztán tényleg mindenről, de mindenről beszélgetünk. A legutóbb például a nyomtatópatronok is szóba kerültek, hogy ki hol rendeli. Persze a munka mellett a család, a férjek és babák, bimbózó párkapcsolatok is fontos témák voltak és mivel nemrég született az egyik barátnőm kisbabája, ő tanácsokat is kért. Mégpedig a fogzással kapcsolatban. Olvasott már pár cikket a témában, de szeretett volna időben felkészülni erre az időszakra.

Én az Imagine Baby webáruházat ajánlottam neki, ahol sokféle rágóka kapható, melyek mind nagy segítséget jelentenek majd a fogzási időszakban. A fogzás ugyanis fájdalommal jár, és persze babája válogatja, hogy ki hogy éli meg ezt az egészet. Az biztos, hogy szülőként nem könnyű végignézni, hogy a gyerek fájdalommal küzd. Ezért mindenki keresi a megoldást, hogy hogy is segíthetne. A fájó íny masszírozása például remek lehetőség, és ezt a baba magának is meg tudja csinálni az Imagine Baby rágómakijával.

Amit könnyű megfogni és forgatni, ami puha felületével és különböző textúráival igazán nagy segítség a fogzáskor. A fején lévő puha dudorok is jó szolgálatot tesznek akkor is, ha ezeket valamilyen fájdalomcsillapító géllel bekenjük, mert így a baba magának tudja higiénikusan felvinni a gélet az ínyére, a maki rágcsálásával. Sok babának egyáltalán nem okoz gondot a fogzás, azonban vannak olyanok, akiknek a testhőmérséklete megemelkedik. Ez esetben nem kell aggódni, ez természetes dolog. Ha viszont szülőként azt tapasztaljuk, hogy a baba egyértelműen rosszul érzi magát, mindenképp kérdezzük meg a gyermekorvost, hogy mitévők legyünk.

Amikor már kibújtak a kicsi fogacskái, eljött a fogmosás ideje. Naponta kétszer ajánlott fogat mosni a babáknak egy kellően puha sörtéjű bébifogkefével. Azzal kapcsolatban megoszlanak a vélemények, hogy ez fogkrémmel vagy anélkül történjen-e. Ezzel kapcsolatban is meg lehet egyébként kérdezni egy szakembert.

Az viszont biztos, hogy a fogzási folyamatot segíti a rágás, fájdalomcsillapító hatása van ugyanis. És ebben igen nagy szerepet vállal az Imagine Baby rágómakija. Amivel közvetlenül a fájdalom forrásához lehet eljutni. Ezek a makik egyébként sterilizálógépben és mosogatógépben is moshatók, BPA mentes anyagokból készültek, és FDA, valamint CE tanúsítvánnyal is rendelkeznek.

Az Imagine Baby sok más kiváló minőségű holmit kínál. Remek ajándék lehet például az a hatalmas box, ami tele van csupa jóval. Mindennel, aminek egy baba és a mama is örül. Van benne egy rágómaki, egy tányérszett. Egy makilánc, egy előke, egy napszemüveg és textilpelenka is. Igazán jó ajándék lehet egy most született babának is. Sokan vannak nehéz helyzetben, ha babalátogatóba mennek. Amit egyébként megértek, mert én is mindig gondban voltam. De most már tudom, hogy mire van szükség, hogy mi a jó ajándék. Például ez a box.

Vagy akár az Imagine Baby ajándékszettjei, melyek szintén többféle színben kaphatók. Az Imagine Baby nagy előnye, hogy termékeiket az anyukák tapasztalatai alapján fejlesztették ki. Az egyedi ötletek pedig hiánypótló termékeket szültek. Szuper ajándék lehet az Imagine Baby bármely csomagja, ha babalátogatóba, vagy akár babaváró buliba megyünk. A gyors szállítás szintén egy pozitívum, nem beszélve a széles kínálatról és a magas minőségről.

Az Imagine Baby tehát ezt kínálja a babáknak. Csupa szép és hasznos holmit. Érdemes átböngészni a kínálatot. Akár saját csemeténknek keresünk valamit, akár ajándékba. Az Imagine Baby az a hely, ahol biztosak lehetünk a minőségben.

Jó volt egy kicsit ilyen témákról is beszélgetni a barátnőkkel, és, bár az egyetem óta szétszéledt a csapat, azért jó egy kicsit néha összejönni. Akár egy kávéra, vagy ebédre.