A nyomtatás vajon környezetbarát?

Napjainkban egyre több figyelmet kap a környezetvédelem. Ez nem is véletlen, hiszen a bolygónkat sok mindennel szennyezzük. Ha ezt így folytatjuk tovább, akkor annak biztosan nem lesz jó vége.

Ha megfigyeljük, hogy egy átlagos nap során mennyi környezetszennyező dolgot csinálunk, akkor sokkal könnyebb lesz ezeket a szokásokat környezetbarátabb cselekvésekre cserélni. Ha autóval közlekedsz, de megtehetnéd azt is, hogy tömegközlekedéssel, gyalog, esetleg biciklivel, E-bike-al közlekedj, akkor érdemes lehet az autót leváltani. Nagyon sok lehetőségünk van arra, hogy legalább a közlekedésünkkel ne szennyezzük a levegőt.

Miért kell erre ennyire figyelni?

A levegő elengedhetetlen minden élőlény számára. Legyen szó emberről, állatról vagy növényről, mindannyiunknak szüksége van rá. Viszont amennyiben a levegő nagyon szennyezett, akkor azzal senki sem jár jól. Ebben az a helyzetben a levegő már káros a szervezet számára.

Mit tudunk még tenni a környezetünk védelme érdekében?

Igyekezhetünk minél kevesebb műanyagot használni, minél kevesebb szemetet termelni és tudatosan vásárolni. A csomagolásmentes boltok ebben nagy segítségünkre lehetnek.

Gyűjtsük szelektíven a szemetet, hogy később is felhasználható legyen. Ne vegyünk túl sok fast fashion ruhát és ne használjunk túl sok lapot se.

Nagyon sok irodában még használnak nyomtatót, hiszen sok dokumentumot kell papír alapon tárolniuk. Viszont a nyomtatás sem környezetbarát. Hiszen minden egyes nyomtatással egyre több fát kell kivágnunk, hogy pótolni tudjuk a szükséges papírokat.

Ha az időjárás is engedi, akkor mindig az E-bike segítségével szoktam eljutni mindenhová. Nemrég szereztem be az AB-Roncs motorbolt oldalán és nagyon szeretem. A hagyományos kerékpárral ellentétben nem fáradok el menet közben, ezért akár a munkahelyemre is mehetek vele. Nagyon praktikus, gyors és könnyen használható.

Amennyiben Te is be szeretnél szerezni egy E-bike-ot, akkor az AB-Roncs motorbolt oldalán mindenképp érdemes lehet megnézned a termékeiket. Nagyon sokfajta E-bike megtalálható a kínálatukban, ezért bármilyet is szeretnél, itt biztosan meg fogod találni a számodra szükségeset.

Minden termékről részletes leírást találsz így, ha nem tudsz dönteni, akkor könnyedén össze tudod hasonlítani őket.

Azonban az oldalukon ezen kívül sokkal többet kaphatsz. Hiszen nem csak E-bike kapható náluk, hanem motorokhoz, illetve kerékpárokhoz szükséges kellékek, kiegészítők, alkatrészek, gumik és szerszámok is.

Ha valamilyen kerékpárt rendelsz tőlük, akkor azt mindig üzembe helyezve és összeszerelve kapod meg. Ennek köszönhetően neked már nem kell otthon ezzel foglalkoznod és bajlódnod. Valószínűleg nem egy nagyon nehéz dolog összeszerelni egy biciklit, azonban időt vesz igénybe és mégis csak egyszerűbb és könnyebb, ha nem neked kell ezt megcsinálni.

Szükséged van valamilyen gumira?

Az AB-Roncs motorbolt oldalán nagyon sokfajta járműre kaphatsz gumit. Ilyen pl.: motor, kerékpár, utánfutó, roller, babakocsi, egészségügyi, talicska, gokart, ipari és kiegészítő gumi. Amennyiben ezek közül valamelyikre szükséged lenne, akkor keresd őket bizalommal.

Nagyon jó minőségű termékeket kínálnak a vásárlóiknak, ezért nem is kérdés, hogy miért járnak vissza hozzájuk. Mindig megbízhatóak, a termékek márkások és magas minőséget képviselnek, illetve bármilyen kérdéssel fordulhatsz hozzájuk. Fontos számukra a vásárlói élmény, ezért mindent megtesznek az elégedettség érdekében.

Milyen márkákkal találkozhatsz az AB-Roncs motorboltnál?

Ha kerékpárról van szó, akkor vannak Ztech, Koliken, Neuer, Gepida, Dema és Csepel kerékpár is.

Ha motoros ruházatra vagy kiegészítőre van szükséged, akkor pedig a Seventy, a Roleff és a Revit közismert márkák termékei közül válogathatsz.

Leadnád a rendelésed, de napközben nem szoktál otthon lenni, a munkahelyedre viszont nem szeretnél rendelni? Erre is van megoldás.

Ha személyesen könnyebb számodra az átvétel, akkor a Dunaföldvári üzletben erre is van lehetőséged. Amennyiben ezt a szállítási módot választod, akkor pedig még a kiszállítás ideje is lerövidül.

Mennyi időt vesz igénybe a kiszállítás?

Általában 2-7 munkanap szokott lenni. Igyekeznek minél hamarabb kiszállítani a rendeléseket, de akkor sem kell izgulnod, ha csak a 7. napon érkezik meg. Ugyanis a csomagban található termékekkel biztosan elégedett leszel.

Nem szeretnél pluszban fizetni a szállításért? Ebben az esetben nem kell mást tenned, mint harmincezer forint felett vásárolnod. Ha szükséged van egy E-bike-ra vagy gumira, akkor ezt az összeget annyira nem is nehéz elérni.

Amennyiben egy helyen szeretnél megvásárolni mindent a kerékpárodhoz vagy motorodhoz, akkor az AB-Roncs motorbolt oldalán ez is lehetséges. Rendelkeznek olyan nagy termék kínálattal, hogy ezt könnyedén meg tudod tenni.

Legyen Neked is minden motorodhoz vagy biciklidhez szükséges terméked kiváló minőségű. Válaszd az AB-Roncs motorboltot!