A nyomtatás is lehet hasznos

Lassan már lehet ideje lenne beszereznem egy nyomtatót otthonra. Mindig el kell mennem valahová, hogyha nyomtatni szeretnék valamit, még akkor is, ha az csak egy oldal. Tegnap jött el az a nap, amikor ez valójában megfogalmazódott bennem. Ugyanis csak pár oldalt szerettem volna nyomtatni, és épp sietnem is kellett volna, de több időt kellett várakoznom a sorban, mint amennyi ideig a nyomtatásom tartott. Viszont a várakozás közben az egyik pár egy online bioboltról beszélt. Én imádom ezeket, hiszen azon vagyok, hogy minél egészségesebben éljek, így minden alkalmat megragadok arra, hogy egy újabb olyan helyet fedezhessek fel, ami bio és egészséges. Egyébként viszonylag sok biobolt van a környékemen , viszont nem tartom mindegyiket megbízhatónak. Így mindig örülök, amikor valakitől kapok egy jó biobolt ajánlást.

Meg is kérdeztem tőlük, hogy melyik biobolt az, amiről épp beszélgetnek. Nagy örömmel újságolták el, hogy a Biocity oldaláról beszélgetnek. Nagyon sokat szoktak ott vásárolni, és mindig megéri. Sosem csalódtak még a termékeikben és nagyon megbízhatóak. ha ott valamire azt mondják hogy bio, akkor az az is. Ami pedig még jobb, hogy nagyon nagy termékkínálattal rendelkeznek, így még háztartási termékeket is lehet kapni náluk. Ezen nagyon fellelkesültem én is, hiszen minél több dolgot tudok biztos helyről beszerezni, nekem az annál jobb.

biobolt

Elintéztem a nyomtatást, majd elindultam munkába. Délután amikor haza értem rá is kerestem a Biocityre. Nagyon jó véleménnyel voltak róla délelőtt, és az elmondottak alapján nagyon jó biobolt lehet, így nagyon kíváncsi voltam, hogy az én tetszésemet is elnyeri-e, illetve hogy valóban olyan jó, mint ahogyan áradoztak róla.

De nem kellett csalódnom. Valóban rengetek minden fellelhető a webáruházban. Külön lehet keresni márka alapján, de termékkategória lapján is, illetve ha gluténmentes, vegán vagy paleo ételeket szeretnénk, arra is van lehetőség. Sőt, még drogériás termékek is kaphatóak, illetve öko háztartás név alatt kapható áruk is vannak. Engem meglepett, hogy mennyi termék megkapható egy ilyen bioboltban. Nem ehhez voltam szokva.

Ez a webáruház pont olyan volt, amire én vágytam, és amit kerestem mind idáig. Praktikus, könnyen megtalálható minden, a mindennapokhoz szükséges dolgokat be tudom szerezni és még folyamatos akciók is vannak. Ha pedig ez még mindig nem lenne elég, a rendelésekkel jóváírásokat is lehet kapni, amit a következő vásárlás alkalmával be lehet váltani. Hetente van Okos Hét is. Ilyenkor kiválasztanak egy márkát, és a márka termékei egy héten keresztül még jobb áron beszerezhetőek, mint amúgy. Ezeket érdemes lehet kihasználni szerintem. Ez pedig azt eredményezi, hogy folyamatosan nézni kell az oldalt, legalábbis heti szinten legalább egyszer érdemes lehet ránézni, hátha a kedvenc termékünk kerül bele ebbe az akcióba.

És még egy plusz pont a Biocitynek, hogy blogot is vezetnek. Nagy szakmai tudással rendelkeznek már, hiszen több mint 10 éve létrehozták ezt a boltot, és folyamatosan fejlődik. Nem csak kinézetben, termékkínálatban, de tudásban is. A Biocity csapata valóban azon dolgozik, hogy a vevőknek a legjobb minőséget nyújtsák, és hogy egy élmény legyen a vásárlás.

A blogon különféle hasznos és érdekes cikk megtalálható, amik nagy segítséget tudnak nyújtani. Én nagyon szeretem az olyan oldalakat, amik az egészséggel foglalkoznak, és mindig érdekelnek az ezzel kapcsolatos hasznos kis tippek is, így nagy esély van rá, hogy olvasgatni fogom ezeket a cikkeket.

Több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek, így ha valamiben segítségre szorulnék, akkor még szívesen segítenek is nekem. Sőt, még 30 napos garancia is van a termékekre, így ha valamelyik nem tetszik, akkor még vissza is küldhetem. Több, mint 8000 féle termék közül válogathatok, így még abban is biztos vagyok, hogy az ingyenes szállítási feltételt is teljesíteni fogom. Így pedig még jobban megéri online vásárolni, hiszen plusz benzinbe és időbe sem telik az, hogy minden fontos dolgot beszerzek.

A weboldal alapján nekem nagyon megtetszett ez a biobolt és elhatároztam, hogy teszek egy próbát velük. Veszíteni valóm nincsen.

Ha egy nagyszerű és megbízható bioboltot keresel, akkor érdemes lehet megnézni a Biocity oldalát.